De Molenwalle
8 moderne appartementen + 1 commerciële ruimte in centrum Bosmolens (Izegem)
UPDATE: 5/8 APP. + COMMERCIËLE RUIMTE VERKOCHT!
START BOUW: juli 2019
Gelijkvloers (2 appartementen + commerciële ruimte):
  • Commerciële ruimte en appartement rechts = VERKOCHT
  • Het linkse appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 107m² en bestaat uit een inkomhal, eetplaats, zitplaats, keuken, berging, aparte WC, badkamer
   met inloopdouche en dubbel lavabomeubel en 2 slaapkamers. Achteraan is er een tuintje met terras en rechtstreekse toegang tot de garage.
1e verdieping (3 appartementen):
  • Het linkse appartement = VERKOCHT
  • Het middelste appartement = VERKOCHT
  • Het rechtse appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 105m² en bestaat uit een inkomhal, eethoek, zithoek, keuken, berging, aparte WC, badkamer met dubbel lavabomeubel en inloopdouche en 2 slaapkamers. Er is zowel vooraan (9m²) als achteraan (24m²) een terras met bevloering in hardhout.
2e verdieping (3 appartementen):
  • Het linkse en rechtse appartement = VERKOCHT
  • Het middelste appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 73m² en bestaat uit een inkomhal, eethoek, zithoek, keuken, berging, aparte WC, badkamer met dubbel lavabomeubel en inloopdouche en 1 slaapkamer. Er is vooraan een terras van maar liefst 48m² met bevloering in hardhout.

Afwerking is erg kwalitatief. Volledig ingerichte keuken met een tablet in composiet en apparaten (dampkap, dubbele afwasbak, kraan, keramische kookplaat, oven en vaatwas, allen van SIEMENS), vloer met afmeting 60 op 60 met handelswaarde 50€/m². Hangtoiletten. Badmeubel van merk “Detremmerie” met spiegelkast en bijhorende kolomkast. Verwarming op gas met vloerverwarming. De terrasraamdorpels liggen verzonken ten bate van de toegankelijkheid voor minder mobiele personen. Er is zowel een lift als trap aanwezig.

De appartementen zijn erg energiezuinig (< E40).

Er zijn 12 garages met geautomatiseerde poort, een fietsenstalling en een parkeerplaats achteraan het perceel. Deze zijn via de zijstraat toegankelijk.

100% voltooiingswaarborg via de Wet Breyne.

Meer info via info@hemaflat.be of gsm 0479/84 86 63.