Moorsele, Meerlaanstraat 27

 

UPDATE: Alle 6 verkocht.

Een uitzonderlijk concept op een al even uitzonderlijke locatie! Veel anders kunnen we deze kleine verkaveling van 6 loten niet omschrijven.

Dankzij de tijdelijke federale maatregel voor sloop- en heropbouw is het mogelijk om deze woningen aan te kopen aan 6% BTW in plaats van 21%*!

In de Meerlaanstraat 27 in Moorsele bouwen we 6 moderne halfopen woningen, elk met een carport.

De woningen worden verwarmd én gekoeld door middel van een geothermische warmtepomp.

De warmtepomp voedt de vloerverwarming (gelijkvloers en badkamer) en de ventiloconvectoren in de 3 slaapkamers.

Er is niet enkel het comfort van de vloerverwarming, maar dankzij de passieve koeling koelt u ook gans uw woning op hete zomerdagen, en dit nagenoeg gratis!

Maar er is meer! Een goed uitgekiende combinatie van technieken, isoleren en constructieve opbouw zorgt ervoor dat elke woning een E-peil haalt van 20 of lager.

Dit betekent niet alleen dat de woning bijzonder energiezuinig is maar evenzeer een vrijstelling van onroerende voorheffing op de woning gedurende 5 jaar!

De architectuur, met de in het oog springende combinatie van een strakke gevelsteen en de gevelbekledingen in hardhout, is niet enkel modern maar evenzeer tijdloos.

De perceelsoppervlaktes (van 404m² tot 1679m²!) zorgen er ook voor dat de woningen over een tuin beschikken meer dan die naam waardig.

Vanuit deze ruime tuinen is er bovendien een prachtig vergezicht over de achterliggende akkers.

Ondanks de rustige landelijke ligging is de aansluiting met de belangrijke invalswegen optimaal. De verkeerswisselaar van Moorsele (E403/A19) bevindt zich op 3,5km en de industriezone Moorsele-Wevelgem op nauwelijks anderhalve kilometer.

De woningen worden volledig afgewerkt. Naast het comfort van de technieken werd er ook gekozen voor hoogwaardige materialen zoals parket in de zithoek, badkamer met bad én inloopdouche, greeploze keuken met alle toestellen, enz.

Ook rond de woningen voorzien we de nodige afwerking. Zo worden de terrassen én opritten door ons aangelegd en worden de percelen omheind door levende hagen. Voor de woningen komt ook een nieuw aan te leggen parkeerstrook met de nodige groenvoorzieningen.

De start van de bouw is voorzien voor oktober 2021 en de volledige afwerking voor het einde van 2022.

Meer info? Bel 0479/84 86 63 (Jeroen) of mail naar info@hemaflat.be

* indien u ook zelf aan de toepassingsvoorwaarden voldoet.