Hemaflat

Godfried & Marie-Joseph

Godfried: Wij waren van plan om onze woning te verbouwen. Na een goed gesprek met Hemaflat waren we overtuigd van een nieuwbouw. Onze zoon Frederik bouwde trouwens al met Hemaflat in 2005. Hemaflat ging op zoek naar bouwgrond. Binnen de kortste keren konden ze een mooi perceel aanbieden in het landelijke Kachtem. Wij kenden zelf niets van bouwen. Met Hemaflat konden we rekenen op een zeer strakke planning, en werd alles tot in de puntjes afgewerkt.

Wij kenden zelf niks van bouwen. Met Hemaflat konden we rekenen op een strakke planning en werd alles tot in de puntjes afgewerkt.

Marie-Joseph: In 2009 sprak onze andere zoon, Olivier, ook over bouwen. Nauwelijks een week later stelde Hemaflat bouwgrond voor waar oude gebouwen op stonden.
Olivier en zijn echtgenote waren direct enthousiast en sprongen op de trein. Hemaflat verkavelde het perceel in 2 loten en kort daarna startten ze met de bouwwerken. Ze noemen het nog steeds de beste aankoop die ze ooit deden!

Bruno & Ann

Ann: Mijn broer werkte bij Hemaflat en liet ook door hen zijn woning bouwen. We wisten dus via hem dat ze zeer goede service leveren.

De aannemers volgen elkaar perfect op. Ook de afgesproken prijzen worden correct nageleefd.

Bruno: Wij houden van stiptheid en transparantie. Bij Hemaflat volgen de aannemers elkaar perfect op. Ook de afgesproken prijzen worden correct nageleefd. We hadden een heel goede communicatie tijdens het bouwproces, telkens met de zaakvoerder zelf!

Dirk & Hilde, Bea & Benny

Wie kwalitatief en zorgeloos wil bouwen moet zeker bij N.V. Hemaflat langsgaan. Zaakvoerder Jeroen loodst u doorheen het ganse project op een niet te evenaren manier, ongedwongen, professioneel en steeds even vriendelijk en behulpzaam. Niets is hem teveel. Je kan gerust zeggen dat hij uw droom aanpakt alsof het zijn eigen privaat project is. Het resultaat is pure kwaliteit. Jeroen gaf ons alle ruimte en na goed overleg met elkaar gaven we ons ja-woord. 

Je kan gerust zeggen dat Jeroen van Hemaflat uw droom aanpakt alsof het zijn eigen privaat project is.

Vanaf de eerste steenlegging waren we regelmatig nabij de werf te vinden. Wilden we iets veranderen aan bepaalde zaken dan kon Jeroen ons steeds bijstaan om zaken, waar wij door de wijziging niet aan dachten, toe te lichten. Beter voorkomen dan genezen is hier het motto.
Het ganse gebeuren werd binnen de beloofde tijdspanne afgewerkt en tot op de cent voor de afgesproken prijs.