182_hemaflatweba

Godfried & Marie-Joseph

Wij kenden zelf niets van bouwen. Met Hemaflat konden we rekenen op een strakke planning en werd alles tot in de puntjes afgewerkt

Godfried: Wij waren van plan om onze woning te verbouwen. Na een goed gesprek met Hemaflat waren we overtuigd van een nieuwbouw. Onze zoon Frederik bouwde trouwens al met Hemaflat in 2005. Hemaflat ging op zoek naar bouwgrond. Binnen de kortste keren konden ze een mooi perceel aanbieden in het landelijke Kachtem. Wij kenden zelf niets van bouwen. Met Hemaflat konden we rekenen op een zeer strakke planning, en werd alles tot in de puntjes afgewerkt.

Marie-Joseph: In 2009 sprak onze andere zoon, Olivier, ook over bouwen. Nauwelijks een week later stelde Hemaflat bouwgrond voor waar oude gebouwen op stonden.
Olivier en zijn echtgenote waren direct enthousiast en sprongen op de trein. Hemaflat verkavelde het perceel in 2 loten en kort daarna startten ze met de bouwwerken. Ze noemen het nog steeds de beste aankoop die ze ooit deden!

Bruno & Ann

De aannemers volgen elkaar perfect op. Ook de afgesproken prijzen worden correct nageleefd.

Ann: Mijn broer werkte bij Hemaflat en liet ook door hen zijn woning bouwen. We wisten dus via hem dat ze zeer goede service leveren.

Bruno: Wij houden van stiptheid en transparantie. Bij Hemaflat volgen de aannemers elkaar perfect op. Ook de afgesproken prijzen worden correct nageleefd. We hadden een heel goede communicatie tijdens het bouwproces, telkens met de zaakvoerder zelf!

138_hemaflatweb