Hemaflat

Over Hemaflat

Hemaflat NV is een familiebedrijf dat ontstaan is uit het bouwbedrijf van mijn ouders “Hendrik Ghilgemijn – Maes”. Waar we ons vroeger beperkten tot metselwerken, zijn we uitgegroeid tot een ervaren sleutel-op-de-deur bouwbedrijf. 

Steeds een stapje voor

In 2004 kwam ik in de zaak van mijn ouders. Na verschillende jaren te kunnen rekenen op hun ervaring en knowhow nam ik in 2008 het roer volledig over. Onder de slogan “unieke bouwprojecten” werd de kiem gelegd voor de koers die we op vandaag nog steeds varen: projecten met hoge architecturale waarde en een afwerkingsniveau met een bovengemiddelde standaard. Onze woningen en appartementen zijn bovendien meer dan klaar voor de toekomst dankzij de nieuwste technieken.

Voor renovaties leggen we niet enkel de focus op het esthetische maar ook én vooral op het energetische. Een goede balans vinden tussen wat de klant mooi vindt, wat financieel haalbaar is en daarbij ook nog eens het energieverbruik terugdringen vereist de nodige ervaring en inzichten.

Naast de nieuwbouw- en renovatieprojecten staan wij als makelaar ook in voor de herverkoop van woningen. Zo bieden we ook de “no risk”-formule aan waarbij u een optie krijgt op een nieuwbouwwoning maar de aankoop pas doorgaat bij een geslaagde herverkoop van uw woning.

Jeroen Ghilgemijn, zaakvoerder